Творче об'єднання "Бес прелюдии" вітає Вас
Пятниця, 19.04.2024, 06:54:02
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту

Вечеринки в Черновцах. Молодёжный клуб DRUZI

Офіційний сайт гурту Н.Три

Команда КВН Оптом Дешевше

Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад'

ЧП «Кортеж»


Курс доллара Курс евро Курс рубля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Locations of visitors to this page Хмарка тегів:
Головна » 2010 » Червень » 17 » Фінал сезону КВН в Чернівцях: без сенсацій!)
Фінал сезону КВН в Чернівцях: без сенсацій!)
23:43:32
Вибачте за оперативність, але от результат і короткий коментарій фіналу турніру «Віват, академіє»(Буковинська ліга) Буковинського клубу КВН. У фіналі змагалося чотири найкращі команди клубу(фінал як не крути;)). Отож, 8 червня на сцену палацу «Юність Буковини» вийшли «Комотозі», «Рево», «ім.Шопена» та «Бес Прелюдии». Дані колективи відіграли по чотири конкурси: візитку, художній бріз, розминку та музичне домашнє завдання. 

Візитки: Почали «Бес Прелюдии» - в КВН-і як гурт «Віа Гра» в шоу-бізнесі – вкотре виступала в новому складі, де були і зовсім нові так і добре відомі обличчя. Візитку команда відіграла впевнено, адже то і не дивно матеріал був смішний. Виступаю чи першими на візитці беси добряче розігріли зал, зриваючи аплодисменти після кожного номеру, грамотно перейшли по наростаючому до коди, по якій є певні зауваження, адже при сильній візитці треба було дати і сильно коду, а хлопці і дівчина просто спригнули з візитки.
Продовжили «ім.Шопена» запальним виходом під пісню «Офф спрінг))», мали декілька болтів, але решта – слабенько. Відчувалася втрата в акторському складі команди, бо на фіналі не грали берегометське представництво – Юра та Вася, які задавали хороший ритм гри в півфіналах.
Третіми вийшли на сцену одні з фаворитів сезону «Рево». Найсильніша візитка гри, де починаючи від виходу, закінчуючи кодою зал розривало всі номери та жарти команди. Одразу після візитки неозброєним оком можна були спрогнозувати перемогу «Рево»
Завершали візитки «Комотозі» - ще один фаворит та переможець традиційний півфіналів)…непогана візитка, але далеко не виграшна…

Такий конкурс як бріз є повним експериментом для Буковинки, тому й іноді вони були несмішними…Виділив би по силі бріз «Рево» та за оригінальність «Бес Прелюдии»…

Розминку грали як у вишці та ВУЛі – представник команди підходив до тумби ведучого та витягував білетик з запитанням, які придумали команди. Вцілому розминка пройшла рівно та доволі смішно як для чернівецького КВН-у.

А от музичні домашки розставили все по місцях в контексті підготовки команд до фіналу. «Ім..Шопена» - стемовського формату про «нєобітаємий остров» на котрий потрапили наші шопенівці…Можуть і краще.
«Бес Прелюдии» - домашка в два блоки – перший про школу, випускні і всьо таке, другий про бабусю Боба Марлі – бабу Марлю…другий блок недопрацьований. Воно і не дивно якщо він був написаний в день виступу…
«Комотозі» - також блочна домашка з багатьма піснями та цікавими ходами…Музичні домашки ніколи не були проблемою для комотозніків.
«Рево» ставили дещо банальну і заїжджену тему про козаків, гетьманів, тарасів бульб, міжетнічні стосунки словянських народів…Але, то було гарно, свіжо, смішно і цільно, що для квн-у є немало важливо.

Отож, страждальний сезон закінчено і отримали такі результати:
1 місце і чемпіонство – «Рево»
2 місце і друге віце-чемпіоство – «Комотозі»
3 місце і «бронзу» - «Бес Прелюдии»
4 місце і статус фіналіста «ім.Шопена».

До зустрічі в новому сезоні!;)

Переглядів: 811 | Добавив: Біс | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
17.06.2010
1. Роман (DjRomcio) [Матеріал]
Отакі то справи...
От тільки є запитання, як розуміти оцей вислів: "Розминку грали як у вишці та ВУЛі..." Мається на увазі вища Російська ліга???

Створено DjRomcio 2008-2024