Творче об'єднання "Бес прелюдии" вітає Вас
Субота, 20.04.2024, 06:37:21
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту

Вечеринки в Черновцах. Молодёжный клуб DRUZI

Офіційний сайт гурту Н.Три

Команда КВН Оптом Дешевше

Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад'

ЧП «Кортеж»


Курс доллара Курс евро Курс рубля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Locations of visitors to this page Хмарка тегів:
Головна » 2009 » Липень » 10 » Увага! Увага! Увага! В Україні заборонили нульові тарифи на мобільний зв'язок
Увага! Увага! Увага! В Україні заборонили нульові тарифи на мобільний зв'язок
18:22:18
В Україні більше не буде нульових тарифів на мобільний зв'язок. У четвер Нацкомісія з питань регулювання зв'язку ввела заборону на послуги, які оператори позиціонують як безкоштовні.

Відтепер операторам мобільного зв'язку заборонено встановлювати нульову вартість на послуги і використовувати цю інформацію в рекламі. "Нульових тарифів немає і бути не може", - заявила член Нацкомісії з питань регулювання зв'язку Людмила Артюшенко.

"У законі "Про телекомунікації" сказано, що тарифи не можуть бути нижче собівартості. Це очевидний демпінг", - додала вона.

НКРЗ дала операторам час переглянути тарифну політику і рекламні кампанії - до 1 вересня. Якщо вимоги не будуть виконані, у комісії обіцяють звернутися в Антимонопольний комітет, пише "Комерсант-Україна".

Аналіз тарифів було проведено за звертанням "Київстару", розповіли в НКРЗ. Члени комісії та аналітики відзначають, що нульові тарифи найактивніше використовують МТС та "Астеліт".

В "Астеліті" та "МТС-Україна" дії НКРЗ називають незаконними. "Норми законодавства не передбачають повноважень регулятора забороняти використання певних тарифів мобільних операторів", - стверджує директор з маркетингу "МТС-Україна" Василь Лацанич.

"Питання ціноутворення відносяться до сфери компетенції учасників ринку", - наголосив він.

Начальник відділу зв'язків з громадськістю "Астеліта" Надія Лубніна вважає, що нульові внутрішньомережеві тарифи не є демпінгом.

"Щоб скористатися умовами нульового внутрішньомережевого тарифу, абонентам необхідно виконувати низку умов - наприклад, щомісяця поповнювати рахунок на 25 грн.", - заявила вона.

У "Київстарі" вважають, що рішення НКРЗ підвищить відповідальність учасників ринку за маркетингові дії. "А то в рекламі пропонують одне, а надають інше", - каже президент "Київстару" Ігор Литовченко.

У компанії відзначають, що пропонують нульовий тариф тільки в одному з пакетів Djuice. "Цю пропозицію нам доведеться змінити, але я не засмучений", - підкреслив Литовченко.

"Рішення НКРЗ означає початок нормальної конкуренції з мобільними операторами", - упевнений директор філії об'єднаних продажів "Укртелекому" Ігор Сиротенко.

Переглядів: 575 | Добавив: DjRomcio | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
26.08.2009
2. Микола (Immortal) [Матеріал]
От козли, і кому це треба

13.07.2009
1. Андрей (Senya) [Матеріал]
"А то в рекламі пропонують одне, а надають інше", - каже президент "Київстару" Ігор Литовченко.

хоть бы говорил грамотно!!!


Створено DjRomcio 2008-2024