Творче об'єднання "Бес прелюдии" вітає Вас
Понеділок, 29.04.2024, 07:39:21
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту

Вечеринки в Черновцах. Молодёжный клуб DRUZI

Офіційний сайт гурту Н.Три

Команда КВН Оптом Дешевше

Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад'

ЧП «Кортеж»


Курс доллара Курс евро Курс рубля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Locations of visitors to this page Хмарка тегів:
Головна » 2009 » Березень » 19 » Гарячий репортаж із першої півфінальної гри Буковинського Клубу КВН
Гарячий репортаж із першої півфінальної гри Буковинського Клубу КВН
13:48:36
Відбувся перший півфінал турніру „Віват, Академіє” Буковинського Клубу КВН. За путівку у півфінал змагалося 8 команд з Чернівців і не тільки;). Ведучі – Михайло Скрипець та Ілля Клим із Торнадо-Люкс.
Першим довелося відкривати виступ молодій команді ЧТЕІ КНТУ „No Name”. Як для початку - непогано, але команді не вистачає впевненості та досвіду. Непогано в грі команди виділяється капітан Тимур, але вцілому виступ не вразив. Продовжили конкурсну програму такі ж молоді і перспективні „Кукли в Сторону”. Дівчата і хлопець? Мали частково непоганий матеріал, але погана здача привела до того, що майже все в „тишу” і від того поганий результат як наслідок. Невеличким сюрпризом був виступ в конкурсній програмі дуже сильної, але молодої команди із столиці України „Засвітились”. До речі, у ролі асистентів на сцені виступили браві чернівецькі квн-щики Міша(менший) із Торнадо-люкс та Петро з „Бес Прелюдії”. Не форматний гумор дівчат, бо хлопці виступили в ролі мімів), просто пірвав чернівецький зал, який дуже звик до попси. Єдиний мінус дівчат- це дуже великий закос під СТЕПіКо. Але вцілому заслужена перемога. Завершала перший блок команда факультету іноземних мов ЧНУ „Коматозі”. У цієї команди дуже сильна підтримка, але гумор дуже попсовий. Середняковий такий виступ на цей раз вийшов.
Перший блок закінчився. І розпочався другий конкурс – біатлон. Рівень жартів, як на мене, був слабенький. Жюрі виділило три команди і то було майже об’єктивно. Це були „Бес Прелюдии”, „Засвітились” та „Коматозі”. Перемогли в цьому конкурсі „Коматозі”. Але не через рівень жартів, а через просто блискучу здачу актора та підтримку публіки, коли навіть жарт був несмішним.
Біатлон закінчили і поїхали далі. Другий блок відкривали молоді, але найдосвідченіші „Стоп-Кадр”(смт.Берегомет). Нагадаємо, команда грає вже третій чи четвертий сезон. Вихід просто непоганий, але деякі зайві жарти троха „прибили” їх виступ. Акторський рівень хлопців з Берегомету все росте. В новому стилі виступали „Бес Прелюди”. Вже другу гру поспіль „Бєси” грали без ширми та дещо з альтернативним гумором. Зайшло не все. В принципі гумор „Бес Прелюди” останнім часом спрямований на іногороднього глядача, більш думаючого. Але 18.03.09 – одна з найгірших візиток цієї команди за їхню коротку, але яскраву історію)). Якби не бали, набранні в біатлоні, то одна з найсильніших команд ліги могла б не добрати „фінальних” балів... ”Рево” – то не тільки модна слабоалкогольна отрута, то і команда КВН. Команда сильно прогресує. Особливо в акторстві та грі. Якби не ранній виліт в біатлоні, то команда могла б бути і біля лідерів, бо бали за візитку отримали хлопці і дівчата непогані...А так лише шосте місце і надія до виходу в фінал. Завершали конкурсний виступ минулорічні чемпіони „Фрі-дом”. Як зазначила голова жюрі після виступу, акторський рівень команди виріс. То ж бажаю команді і вирости в текстовому плані.
Поза конкурсом – гості гри, учасники Вищої Української Ліги АМіК – "Торнадо – Люкс" як завжди на вершині гумору того вечора. Тільки трохи було і жартів „нижче поясу”, які для інших команд – табу.
Ось такий був перший півфінал, де зіграно візитку і біатлон. Тепер залишилося дочекатися 1-го квітня, де всі названі команди відіграють другий півфінал, який і визначить п’ятірку фіналістів...Продовження буде!)))
Відомий і старий КВН-щик Андрій Чивурін

Технічні результати:
1. „Засвітились”
2. „Коматозі”
3. „Фрідом”
4-5„Бес Прелюдии”
4-5„Стоп-Кадр”
6„Рево”
7„No name”
8„Куклы в сторону”

Переглядів: 997 | Добавив: Біс | Рейтинг: 4.2/6 |
Всього коментарів: 9
21.03.2010
9. міша [Матеріал]
пышли ви н angry а хуй

06.12.2009
8. Tanichka ( fanatka KoMoToZi) [Матеріал]
Хто тут гоне на моїх улюблених КоМоТоЗі? Заздрити негарно...
Звичайно підуть далі хлопці... ))) у них хороший гумор і свій стиль, а Бес прелюдий порівняно з ними ховаються)... Запаліть в цю середу!!! Звичайно ж, тримаю за вас кулачки!!!

10.05.2009
7. ANGEL))) [Матеріал]
""""Перший блок закінчився. І розпочався другий конкурс – біатлон. Рівень жартів, як на мене, був слабенький. Жюрі виділило три команди і то було майже об’єктивно. Це були „Бес Прелюдии”, „Засвітились” та „Коматозі”. Перемогли в цьому конкурсі „Коматозі”. Але не через рівень жартів, а через просто блискучу здачу актора та підтримку публіки, коли навіть жарт був несмішним.""""" angry
Не ну зачем так гнать???????????Все победы KoMoToZi были совершенно объективными и заслуженными!!То что касаеться потдержки-ХОЧУ ЗАМЕТИТЬ KoMoToZi ПОТДЕРЖИВАЮТ НЕ ТОГЛЬКО ФАКУЛЬТЕТ ИНОСТРАННЫХ ЯЗЫКОВ,А ВСЕ КТО ПОНИМАЮТ НАСТОЯЩИЙ ЮМОР!!!!!
На последок,хочу сказать-не завидуйте и гоните,все равно вам до них далековато..... biggrin

09.05.2009
6. ANGEL))) [Матеріал]
KoMoToZi самая лучшая команда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И шутки у них просто такие,что подрывают весь зал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.04.2009
5. Эмиль Шайхутдинов (Emilio) [Матеріал]
Ха-ха, я правда не понял в чем прикол=)

07.04.2009
4. Ігор (Біс) [Матеріал]
Хлопці, з "КоМоТоЗі"! Насправді "Бес Прелюдии" виступили поганенько в півфіналі свідомо, бо матеріал був відверто не сильний, хоча було декілька непоганих речей. До речі, я ж написав, що у Бєсів найгірший був виступ за їхню історію в Буковинці. Ви ж виступили непогано...Але, можете краще!!! Так само як і Чортяки(Бєси)...Просто звертайте увагу на більше тем в житті, які можна використати в квн-і!;)) і не орієнтуйтеся тільки на свого глядача, бо коли поїдете далі(а я знаю ви-далі підете), то той матеріал, що показувався тут, ТАМ - не актуальний!;))
Афтор)

06.04.2009
3. KoMoToZi [Матеріал]
Ну-ну, хлопці!! У кого там попсові шутки? І що зайшло у вас??? Зал все прекрасно чув... Але біда в тому, що коли ви виступали, то ЗАЛУ було не чути... sob
А ще зверніть, будь ласка, увагу на результати першого півфіналу, бо на другий... ...не розстраюйтесь! sad
А як вам відношення "попсові жарти":"альтернативний гумор"="146":"114" Різниця=32 бали, хлопці! Оу!! hello

27.03.2009
2. Пендзей Роман Васильович (DjRomcio) [Матеріал]
Як і обіцяв, усі фотки на сайті. Переглянути можна у фотоальбомі wink ;) wink

20.03.2009
1. Пендзей Роман Васильович (DjRomcio) [Матеріал]
Постараюсь фотки до кінця місяця виставити))) dry dry dry

Створено DjRomcio 2008-2024