Неформали
|
|
|
|
ПобитыйГенадием | Дата: Вівторок, 04.11.2008, 19:48:37 | Сообщение # 1 |
Випадковий перехожий
Група: Користувачі
Репутація: 1
Статус: Офлайн
| Ваша думка щодо такої суспільної групи як Неформали!**
Хто знає Кагора, і його десь побачить, передайте йому: ШО Я ЙОГО ГРЬОБАНЕ ТІЛО ПОХОВАВ У СЕКТОРІ 3 "А" а не 5 "Б" як він думав раніше...
|
|
| |
DjRomcio | Дата: Середа, 05.11.2008, 09:47:55 | Сообщение # 2 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 5
| Ну я навіть не знаю, що сказати! Я б взагалі сказав, що це є прошарок суспільства який відноситься до всього, що може бути і не має своєї відповідної течії. А якщо поближще, то я б їх назвав взагалі якимимсь гопами...
|
|
| |
4kist | Дата: Субота, 15.11.2008, 01:46:19 | Сообщение # 3 |
Випадковий перехожий
| DjRomcio - 100 % ЕМММММММММММММОООООООООООООООО !!!!!!!!!!! (сам мені казав)
|
|
| |
DjRomcio | Дата: Субота, 15.11.2008, 07:11:32 | Сообщение # 4 |
Admin
| то було давно і неправда, тепер я ноормальний))))
|
|
| |
ПобитыйГенадием | Дата: Субота, 15.11.2008, 23:45:43 | Сообщение # 5 |
Випадковий перехожий
| ))))))ХА!!!!... Ромцьо був ЕЕЕЕЕЕЕЕЕМММММММММООООООООО?????????*******))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Жесть неописуемая...)))Додано (15.11.2008, 23:45) --------------------------------------------- Доречі, хто проти готів???? і чому?? Я колись був готом..просто образливо якось((
Хто знає Кагора, і його десь побачить, передайте йому: ШО Я ЙОГО ГРЬОБАНЕ ТІЛО ПОХОВАВ У СЕКТОРІ 3 "А" а не 5 "Б" як він думав раніше...
|
|
| |
DjRomcio | Дата: Неділя, 16.11.2008, 11:25:10 | Сообщение # 6 |
Admin
| Так ти був колись, і чогось спригнув з того?! А що тебе заставило?
|
|
| |
4kist | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 19:03:07 | Сообщение # 7 |
Випадковий перехожий
| Quote (ПобитыйГенадием) Доречі, хто проти готів???? і чому?? Я колись був готом..просто образливо якось(( Я . Ніколи їх нерахував за людей і надіюсь шо скоро всі передохнуть як мамонти .
|
|
| |
ПобитыйГенадием | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 22:07:30 | Сообщение # 8 |
Випадковий перехожий
| )))Quote Так ти був колись, і чогось спригнув з того?! А що тебе заставило? Учьоба... нема коли самовиражатись.... Quote Я . Ніколи їх нерахував за людей і надіюсь шо скоро всі передохнуть як мамонти . За що????**... ормальні люди.. як на мене.. Мені репери неподобаються... навалюють толпою, і починають понти гнати...тіпа: "Дивіться, який я модний, як я класно вдягнутий"..і тд і тп. Або ж скінхеди, у них закон толпи, один скаже дурість - всі підуть робити те що той сказав... Може ти навіть незнаєш, хто такі готи??*** Може плутаєш із хєрками, псевдо чи сатаністами???**
|
|
| |