Творче об'єднання "Бес прелюдии" вітає Вас
Четвер, 02.05.2024, 13:19:31
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту

Вечеринки в Черновцах. Молодёжный клуб DRUZI

Офіційний сайт гурту Н.Три

Команда КВН Оптом Дешевше

Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад'

ЧП «Кортеж»


Курс доллара Курс евро Курс рубля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Locations of visitors to this page Хмарка тегів:
Головна » 2010 » Червень » 2 » У шоу “Суперзірка” визначився переможець і володар мільйона гривень
У шоу “Суперзірка” визначився переможець і володар мільйона гривень
11:36:49

У вівторок, 1 червня на каналі "1+1” завершився наймасштабніший вокальний проект "Суперзірка”. У гала-концерті взяли участь усі 13 фіналістів шоу та зірки українського шоу-бізнесу: представниця України на "Євробаченні-2010” Alyosha, Потап та Настя Каменських, Віра Брежнєва. У прямому ефірі визначився і переможець проекту. Тріумфаторкою вечора стала викладачка скрипки і вокалу Вікторія Корженок. У суперфіналі шоу вона обійшла двох інших претендентів на перемогу — Вєру Варламову та Дмитра Гарбуза.

Окрім звання "суперзірки”, Вікторія отримала головний приз шоу – мільйон гривень. "Я не можу повірити у своє щастя, - каже Корженок. – Хоча зовні я дуже спокійна, зсередини мене переповнюють емоції. Я вдячна людям за віру в мене і за те, що вони насправді навчили мене бути впевненою у собі. Це надзвичайний подарунок долі, яким я обов’язково скористаюся гідним чином”.

33-річна Вікторія була найстаршою з дівчат-фіналісток. До проекту вона працювала викладачем скрипки та вокалу у донецькій школі мистецтв. Вікторія — єдина мама у шоу, у неї росте 3-річна донька Марія. Прийшовши на кастинг у Донецьку за порадою подруги, Вікторія несподівано для себе пройшла у фінал. Заради участі у шоу їй довелося залишити дочку на бабусю, кинути роботу і приїхати до Києва. Чарівний голос і харизма виконавиці причарували як глядачів, які віддали за Вікторію найбільше голосів, так і журі проекту. 

Втілилися у життя й мрії інших учасників. На гала-концерті харків'янка Вєра Варламова отримала від адміністрації Харківської області ключі від нової квартири. Це для дівчини більше щастя, аніж мільйон за перемогу. "Гроші, які я могла виграти, були потрібні мені на окрему квартиру, - зізнається учасниця проекту. – І після того, як я усвідомила, що усі мої мрії на проекті збулися, мало не втратила свідомість. Мені подарували подорож до Грузії, я отримала власну нерухомість: більшого неможливо й бажати! На сцену проб’юся сама – на це в мене є сили й велике прагнення”.

Третій претендент на перемогу в шоу Дмитро Гарбуз вважає результати голосування справедливими і щиро радіє за своїх колег. Не залишилися без подарунків також інші артисти: переможниця рубрики "Дошка пошани” Олена, більш вдома на проекті як Sexy Мama, отримала сертифікат на 5 000 гривень та можливість виконати пісню на сцені гала-концерту "Суперзірки”. Володарка найбільш білосніжної посмішки, фіналістка проекту Аліса Стрига, матиме нагоду відвідати екзотичні острови завдяки подарунку від компанії Blend-a-med.

Переглядів: 538 | Добавив: DjRomcio | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Створено DjRomcio 2008-2024