Творче об'єднання "Бес прелюдии" вітає Вас
Субота, 20.04.2024, 09:32:07
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Друзі сайту

Вечеринки в Черновцах. Молодёжный клуб DRUZI

Офіційний сайт гурту Н.Три

Команда КВН Оптом Дешевше

Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад'

ЧП «Кортеж»


Курс доллара Курс евро Курс рубля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Locations of visitors to this page Хмарка тегів:
Головна » 2010 » Вересень » 16 » У Миколаєві судять пенсіонера через бажання розмовляти українською
У Миколаєві судять пенсіонера через бажання розмовляти українською
20:40:51

У Миколаєві пенсіонера звинуватили у хуліганстві за те, що він вимагав від службовця "Ощадбанку" спілкуватися українською мовою.

Про це повідомили у прес-службі Всеукраїнської організації "Свобода”.

Розгляд справи проти Анатолія Ільченка 13 вересня розпочав Ленінський районний суд міста Миколаєва.

А. Ільченка звинувачують у хуліганстві за те, що він вимагав від працівниці "Ощадбанку” спілкуватися з ним державною мовою, а після її відмови – просив надати книгу скарг та пропозицій.

За даними "Свободи”, інцидент стався 10 вересня, коли А. Ільченко зайшов до банку, щоб отримати свою пенсію. Після того, як він вистояв чергу, касир йому повідомила, що апарат для видачі чеків зламаний. При цьому вона відмовилась переходити на державну мову. За даними "Свободи", А. Ільченко володіє лише українською і німецькою, тому не міг зрозуміти, що жінка намагалась йому розказати.

"Тоді він попросив книгу скарг і пропозицій, яка має видаватись за першою вимогою, але й її не отримав. За деякий час працівниця банку надала йому якийсь зошит, який назвала "кнігою жалоб". Пенсіонер зауважив, що хіба можна так казати про фільчину грамоту, у якій відсутні нумерація сторінок, вона не проштампована, не прошита, а справжня книга скарг у цей час висіла за спиною у цієї ж "сотрудніци", - йдеться у повідомленні прес-службі об'єднання.

"Анатолій Михайлович викликав співробітників міліції, аби повідомити про підробку документа, але замість того, щоб арештувати порушників закону "доблесна міліція” затримала самого А. Ільченка за хуліганство. При цьому правоохоронці обізвали пенсіонера фашистом”, - зазначили у прес-службі.

А. Ільченка звинуватили у хуліганстві за статтею 173 Кодексу України "Про адміністративні правопорушення”. "Свобода” провела пікет засідання Кримінальної палати Ленінського районного суду міста Миколаєва на підтримку Анатолія Ільченка.

Переглядів: 574 | Добавив: DjRomcio | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Створено DjRomcio 2008-2024