Творче об'єднання "Бес прелюдии" вітає Вас
Субота, 20.04.2024, 13:19:01
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту

Вечеринки в Черновцах. Молодёжный клуб DRUZI

Офіційний сайт гурту Н.Три

Команда КВН Оптом Дешевше

Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад'

ЧП «Кортеж»


Курс доллара Курс евро Курс рубля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Locations of visitors to this page Хмарка тегів:
Головна » 2011 » Березень » 1 » Скандал на "Євробаченні": Герман сумнівається, що Міка Ньютон виграла чесно
Скандал на "Євробаченні": Герман сумнівається, що Міка Ньютон виграла чесно
09:47:54
Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман вирішила перевірити, чим "пахло" у кулуарах Нацвідбору до міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2011".

Про це у понеділок Ганна Герман повідомила "Українській правді".

"Я буду ініціювати створення спеціальної комісії, яка перевірить процес підготовки і сам хід фінального відбору кандидатури від України на "Євробачення". Думаю, що до такої комісії повинні увійти і представники прокуратури", - зазначила Герман.


Герман перевірить, чим "пахло" у кулуарах Нацвідбору
Нагадаємо, в ніч з суботи на неділю у Києві відбувся фінал Національного відбору кандидатури від України на "Євробачення".

"У багатьох людей, які пишуть і телефонують у адміністрацію президента, і в мене особисто як члена журі цього конкурсу, залишився дуже прикрий і гіркий осад від усього, що відбувалося там. Я думаю, що правильно буде ще раз все перевірити", - наголосила вона.

Також Ганна Миколаївна заявила, що минулого року "вдалося припинити корупційні схеми і скасувати рішення про кандидатуру від України на Євробачення, був проведений конкурс і був чесно вибраний кандидат".

Нагадаємо, на "Євробачення-2010" замість бритоголового мачо у смокінгу Васі Лазаровича на конкурс відправили юну рокершу Альошу.

"Я думаю, що цього року варто дослухатися до тих десятків тисяч людей, які за ці два дні телефонували і висловлювали своє невдоволення тим, як відбувся цей конкурс", - зазначила чиновниця.

Відповідаючи на запитання, у чому полягають її сумніви щодо результатів конкурсу, Герман сказала:

"В мене багато сумнівів, але я не хотіла б їх оприлюднювати до того, ніж комісія, яка, сподіваюся, буде створена, дасть свої висновки".

"Я б не хотіла нікого наперед в чомусь звинувачувати. Але в мене склалося враження, що щось відбувалося в кулуарах і поза конкурсом, чого ми не розуміли і не знали", - додала вона.

Як повідомляв ТаблоID, у фіналі Національного відбору кандидатури від України на "Євробачення" перемогла підопічна донецького бізнесмена Тимофія Нагорного Міка Ньютон.
Переглядів: 1235 | Добавив: DjRomcio | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Створено DjRomcio 2008-2024