Творче об'єднання "Бес прелюдии" вітає Вас
Пятниця, 19.04.2024, 06:03:43
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту

Вечеринки в Черновцах. Молодёжный клуб DRUZI

Офіційний сайт гурту Н.Три

Команда КВН Оптом Дешевше

Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад'

ЧП «Кортеж»


Курс доллара Курс евро Курс рубля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Locations of visitors to this page Хмарка тегів:
Головна » 2011 » Жовтень » 1 » "Океан Ельзи" з симфонічним оркестром змусили Кремль танцювати
"Океан Ельзи" з симфонічним оркестром змусили Кремль танцювати
18:53:06
27 вересня українська рок-група "Океан Ельзи" з аншлагом виступила у Державному Кремлівському палаці у супроводі симфонічного оркестру МВС РФ під керівництвом Фелікса Арановського.

За півтори години до концерту глядачі заповнили всю невелику площу і частину Олександрівського саду біля входу до Кремля. Настільки активний інтерес до концерту став несподіванкою для служб пропуску на територію Кремля: були відкриті додаткові пункти проходу, але все одно черга розтягнулася на кілька сотень метрів, повідомляють у прес-службі ОЕ.

За зізнанням співробітників Кремлівського палацу, таку кількість глядачів і атмосферу в залі, у Кремлі пам'ятають хіба що на концертах кількох дуже популярних шансоньє Росії. У випадку з рок-групою це було вперше.

Програма з симфонічним оркестром складалася як з найвідоміших пісень групи, так і з композицій, які дуже рідко виконуються на концертах "Океану Ельзи".

"Багато артистів і самі глядачі зазначають, що сцена Кремля вирізняється своїм пафосом. Проте концерт "Океану Ельзи" і реакція глядачів спростували це переконання. Виявилось, що така іменита сцена цілком може бути рок-н-рольним майданчиком", - розповіли у прес-службі ОЕ.

Після виконання пісні "Віддам" у другій половині концерту, в залі стали з'являтися танцюючі люди, та спроби охорони чинно всадити глядачів на свої місця не мали успіху. Потім група виконала у супроводі симфонічного оркестру такі хіти, як "Без бою" і "Зелені очі".

Закінчився перший концерт "Океану Ельзи" у Кремлі традиційними для групи виходами на біс і зовсім нетрадиційною для програм з оркестром рок-н-рольною композицією "Ото була весна".

Виступ ОЕ у Кремлі став першим у серії концертів з симфонічними оркестрами. Наступні відбудуться у Києві (6 і 7 жовтня), Мінську (10 жовтня, у рамках Міжнародного фестивалю Юрія Башмета) і Санкт-Петербурзі (26 жовтня).

Нагадаємо, що нещодавно під час концерту на честь дня міста у Луганську Вакарчук відмовився виступати під логотипом Партії регіонів. З банера над сценою довелося відрізати слова "Партія регіонів".
Переглядів: 1047 | Добавив: DjRomcio | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Створено DjRomcio 2008-2024