Творче об'єднання "Бес прелюдии" вітає Вас
Пятниця, 03.05.2024, 10:05:18
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Друзі сайту

Вечеринки в Черновцах. Молодёжный клуб DRUZI

Офіційний сайт гурту Н.Три

Команда КВН Оптом Дешевше

Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад'

ЧП «Кортеж»


Курс доллара Курс евро Курс рубля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Locations of visitors to this page Хмарка тегів:
Головна » 2010 » Лютий » 23 » Ніч, клавіатура, монітор, перепади електрики... (оновлено 4.03.2010 р.)
Ніч, клавіатура, монітор, перепади електрики... (оновлено 4.03.2010 р.)
13:35:50

Кілька годин не доспав бо оновлення сайту клепав)))

Від сьогодні наш розважально-інформаційний портал наповнюється новими можливостями і функціями, а саме: 

   1. Почну із найважливішого!!! (принаймі воно для мене так є) Від сьогодні у вас є можливість переглядати улюблені телеканали та прослуховувати найпопулярніші радіостанції в режимі онлайн!!! Для цього Вам потрібно відвідати розділ "Онлайн радіо та телебачення (розширена версія)" або перейти за ссилкою http://besy.ucoz.ua/index/0-5 

   2. Не менш важлива і цікава функція на сайті вилилась у новому розділі "Онлайн забавки". Їх не потрібно завантажувати на комп'ютер, не потрібна реєстрація, просто заходите в розділ і бавитесь))).

   3. Від тепер Вам не потрібно шукати сайти тих чи інших мобільних компаній щоб відправити смс через інтернет, ми вже це зробили за вас. Завдяки нашому банеру, Ви автоматично попадаєте на сторінку відправлення смс тому чи іншому оператору мобільного зв'язку України чи Росії.

   4. І саме останнє, від сьогоднішнього дня, всім користувачам буде доступна інформація із яких країн світу переглядають наш сайт!!! Для цього на сайті розміщено банер, який підраховує і сумує дану інформацію.


Сподіваюсь Вам сподобаються наші додаткові функції і кількість користувачів нашим порталом буде зростати і зростати. А ми в свою чергу будем розширювати асортимент можливостей сайту.


Р.S.: Якщо у Вас не працює та чи інша функція, або сторінка відображається не коректно - прошу повідомляти адміністрацію залишаючи коментарі до цієї статті, або ж через форму зв'язку з адміністратором. 




До нових зустрічей! До нових оновлень...


Добавлено 24.02.2010 о 18:38


Не пройшло і доби, як на сайті знову зміни)))

Тепер добавлено хмаринку тегів, через які наш сайт знаходять користувачі. Розсташована вона під картою відвідувачів нашого сайту. Також внизу сторінки добавлено рядок із цифрами, які вказую час життя нашого сайту)))


Багато користувачів звертається із проблемою, що у них не хоче відображатись трансляція телеканалу або грати радіо із-за відсутності плагіна. Для того щоб такої помилки не було і ви довго не шукали даний плагін, виставляю його тут. Для завантаження натисніть на ссилку http://besy.ucoz.ua/Files/wmpfirefoxplugin.exe

Якщо при завантаженні файлу, вам викине повідомлення попередження про те що файл може містити вірус - не хвилюйтесь! Це спрацьовує антивірусний захист на сайті. Файл є сумісним із продуктами Майкрософту і вірусів не містить.

Переглядів: 603 | Добавив: DjRomcio | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Створено DjRomcio 2008-2024