Творче об'єднання "Бес прелюдии" вітає Вас
Пятниця, 19.04.2024, 09:46:48
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту

Вечеринки в Черновцах. Молодёжный клуб DRUZI

Офіційний сайт гурту Н.Три

Команда КВН Оптом Дешевше

Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад'

ЧП «Кортеж»


Курс доллара Курс евро Курс рубля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Locations of visitors to this page Хмарка тегів:
Головна » 2011 » Травень » 30 » Більше 100 музикантів приїде до Львова на Alfa Jazz Fest (+промо відео)
Більше 100 музикантів приїде до Львова на Alfa Jazz Fest (+промо відео)
12:25:11
Протягом 3-5 червня 2011 року концентрація джазових зірок в одному місці буде максимальною, оскільки Львів чекає більше 100 музикантів-учасників та тих, хто приїде послухати живих легенд джазу. У перші вихідні червня серед перехожих на вулицях рідного міста львів’яни можуть випадково зустріти легендарних джазменів. «Стільки музикантів світового масштабу збирають лише вибрані фестивалі у світі» - запевняє творчий куратор фестивалю, відомий джазмен України, Олексій Коган.

На головній сцені фестивалю виступатимуть легендарні зірки: гітарист Джон Скофілд (США), трубач Вінтон Марсаліс (США), саксофоністи Ігор Бутман (Росія) і Білл Еванс (США), піаніст Джефф Лорбер (США) і контрабасист Рон Картер (США). Утім, не тільки лідерів колективів, що виступатимуть на Гала-концертах, прагнуть почути наживо численні меломани, адже поруч із ними гратимуть не менш цікаві музиканти. Так, разом із Роном Картером гратимуть знаменитий піаніст Малгрю Міллер і гітарист Боббі Брум. Ритм-секцію джаз-квартета Джон Скофілда складатимуть барабанщик Адам Нуссбаум, контрабасист Бен Стріт і піаніст Майкл Екрот. У складі проекту Джеффа Лорбера взагалі немає музикантів, чий зірковий статус викликав би сумніви: Львів відвідають саксофоніст Ерік Маріентал, басист Віктор Бейлі і барабанщик Пуджі Белл. Разом із Біллом Евансом приїде один з кращий у світі виконавців на банджо Раян Кевено і співаючий барабанщик Джош Діон. Імена усіх учасників групи Spyro Gyra, ще одного хедлайнера фестивалю, також добре відомі шанувальникам джазової музики.

Крім того, на безкоштовних сценах у місті виступатимуть не менш цікаві джазмени: американський блюзмен Вестай Джексон (з ним приїде басист Фелтон Крюс, який встиг пограти з самим Майлзом Девісом), провідні російські джазові і блюзові музиканти Андрій Кондаков і Ніколай Арутюнов, низка відомих бразильських джазменів, а також музиканти з Білорусі Apple Tea. Виступатимуть у Львові і найкращі на сьогоднішній день українські музиканти: кияни Віктор Павелко, Усейн Бекіров, Олександр Муренко, і Наталя Лебедєва, харківська група Acoustic Quartet і львівська команда ShockolaD.

Зіркові склади команд-хедлайнерів змушують перебувати в солодкому передчутті музичного свята і львів’ян, і гостей фестивалю, які придбали квитки на Гала-концерти та їдуть на Alfa Jazz Fest з інших міст та країн.

Львів вже зараз переповнений джазовою атмосферою, адже українські музиканти готуються до майстер-класів, які погодились дати зірки джазу Уінтон Марсаліс та група Спайро Джайра. Щовечора на Alfa Jazz Fest відбуватимуться відкриті джем-сешни, на які зможуть потрапити усі бажаючі музиканти та спробувати свої сили поряд із досвідченими та іменитими колегами, перейняти кращі навички та спробувати розгадати секрети їхньої майстерності.
Переглядів: 1410 | Добавив: DjRomcio | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Створено DjRomcio 2008-2024