Творче об'єднання "Бес прелюдии" вітає Вас
Понеділок, 20.05.2024, 11:54:21
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту

Вечеринки в Черновцах. Молодёжный клуб DRUZI

Офіційний сайт гурту Н.Три

Команда КВН Оптом Дешевше

Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад'

ЧП «Кортеж»


Курс доллара Курс евро Курс рубля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Locations of visitors to this page Хмарка тегів:
Головна » 2011 » Січень » 6 » Гороскоп-2011
Гороскоп-2011
10:17:50

Кіт завжди падає на чотири лапи – йому завжди щастить! Він щасливчик! 2011 рік у Китаї вважається Роком Кота. Японці ж вважають цей же рік Роком Кролика. Проте в обох випадках символом року стане тваринка з пухнастою м’якою шерстю, що звикла оберігати себе від будь-яких небезпек. Східні повір’я свідчать, що саме цей рік вважається найбільш щасливим роком з усього місячного циклу. Любов і кохання! Ось те, що буде найважливішим у новому 2011 році! Любов буде скрізь, ви будете відчувати її всіма своїми органами відчуттів, радіти, як діти, й отримувати задоволення від життя! Усе пояснюється дуже просто: за китайським (східним) календарем рік розпочнеться 14 лютого, а це День всіх закоханих! Подивіться навколо і полюбіть ближнього - саме це буде лейтмотивом нового 2011 року!

ОВЕН (21.03-20.04)

У 2011 році Овни зможуть ризикувати частіше, ніж зазвичай. Великі програші вам не загрожують, а от виграш дуже навіть можливий, причому великий. Багатьох Овнів чекає оновлення, яке торкнеться як професійної зайнятості, так і соціальних контактів. Будь-які найнеймовірніші плани представників вашого знаку зодіаку стануть своєчасно отримувати матеріальне підкріплення у вигляді грошей, заступництва сильних людей...

В 2011 році настане час, коли Овни вже зможуть не рахувати кожну копійку. Матеріальне становище стане стійким орієнтовно наприкінці весни. Щодо особистого життя, то тут не так все райдужно. Зміни будуть з болем і втратами. Протягом 2011 року багатьом Овнам слід переглянути взаємини зі своїми дружинами або давніми коханими, перевести їх на новий рівень або ж розірвати. В життя багатьох Овнів увійде нове кохання. Стосунки розвиватимуться настільки стрімко, що вже в другій половині року деякі жінки цього знаку зодіаку виявлять, що чекають поповнення.

Самопочуття радуватиме, особливо на початку року. Овни в цей час виглядатимуть на диво привабливо, світитимуться від щастя, скрізь встигатимуть.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-20.05)

Для Тельців 2011 рік повинен стати періодом виходу з довгого тунелю, по якому багато з вас пробиралися весь останній час. Представники вашого знаку зодіаку можуть бути впевнені, що переродження вже відбулося, залишилися рішучі останні кроки в краще сьогодення. Перше півріччя 2011 року буде суцільним стресом. Ті, хто в цей час опиниться біля керма – свого бізнесу або на «капітанському містку» великої компанії, повинні бути готові до посилення конкуренції, причому опоненти стануть часто використовувати нечесні методи боротьби.

Тим, чия діяльність пов’язана з далекими компаньйонами, доведеться пережити період недовіри. Ті, хто втратить роботу на початку року, влітку зуміють знайти гідну заміну. З грошима на самому початку літа теж стане легше.

Щодо особистого життя, то й тут на початку 2011 року буде не все гаразд. Ймовірні непорозуміння на побутовому ґрунті, сварки і розриви стосунків. А якщо мир у сім’ї зберегти все ж таки вдасться, виникнуть якісь інші біди, що потягнуть матеріальні втрати. У травні 2011 року представники вашого знаку зодіаку зможуть вирішити частину проблем, і самі здивуються, якою глибокою, щирою і відданою може бути любов близьких людей. У першій половині року особливо слід побоюватися травм і загострення старих недуг.

БЛИЗНЮКИ (21.05-21.06)

Близнюкам початок 2011 року обіцяє продовження банкету. Позитивні зміни, що намітилися раніше, впевнено стануть відбуватися і в першому півріччі 2011 року. В законну силу увійдуть професійні перетворення. Що ж до грошей, то в першій половині 2011 року їх катастрофічно не вистачатиме. Багато доведеться вкладати у розвиток справи, та ще будуть потрібні додаткові витрати на сім’ю. У другій половині року стане легше.

В особистих стосунках можливі непрості і навіть хворобливі події. Пов’язані вони будуть з тим, що оточення Близнюків практично повністю оновиться. Важко буде відпускати людей, з якими пережито багато, але життя зажадає саме такого розвитку. У сім’ї в цей час теж виникне нестабільність, але не у подружніх пар, а, швидше за все, з іншими членами сім’ї. Ситуація стабілізується ближче до кінця літа. У цей час Близнюки зможуть вирішити питання з сімейною власністю, хтось придбає житло чи іншу нерухомість. Крім того, ймовірне поповнення сімейства.

У плані самопочуття 2011 рік буде сприятливим для Близнюків. На початку року Близнюки взагалі відзначаться високим енергетичним потенціалом.

РАК (22.06-22.07)

У 2011 році багато Раків будуть успішні в усьому, що стосується професійної діяльності, водночас нещасливі в особистому житті. У першій половині 2011 року в діловій сфері у Раків почнеться такий драйв, що доведеться тільки встигати крутитися.

У другій половині року у капітанів великих справ налагодяться стосунки з колишніми партнерами, і зрушать з місця припинені проекти. Офісні працівники в другій половині року подолають труднощі перехідного періоду, обростуть прихильниками і зуміють завоювати прихильність керівництва вже в новій якості.

У сім’ях Раків у 2011 році ймовірна напруга, що може призвести до великих сварок, нерозумінь і недовіри. Неміцні пари очікує розрив, та й міцним парам доведеться докладати зусиль, щоб залишитися разом. У другій половині року зробити це буде незрівнянно легше, оскільки Раки виявляться здатними на розуміння і компроміс. Що стосується здоров’я, то тут проблем виникнути не повинно. З грошима в 2011 році також буде все добре, вони стануть надходити вчасно і з різних джерел.

ЛЕВ (23.07-23.08)

Цей рік буде часом, коли Леви зможуть здійснити великі перетворення у своєму житті. У професійному плані у Левів безсумнівне зростання. Бізнесмени та керівники компаній будуть розширювати свою справу, ймовірний вихід на міжнародний рівень або географічна експансія в середині країни. Грошей у представників вашого зодіакального знаку в 2011 році додасться. 2011-й у Левів матиме яскраво виражене романтичне забарвлення. Може так статися, що нове кохання покличе представників цього знаку зодіаку в дорогу, змусить переїхати в інше місто або навіть країну. Найчастіше цей факт буде визначатися ще й зміною дислокації бізнесу або просто діловими інтересами. Неодружені Леви можуть розраховувати на зустріч з тим єдиним, хто може скласти щастя їхнього життя. Сім’ї представників вашого знаку зодіаку будуть виглядати міцними і забезпеченими.

Самопочуття у Левів весь 2011 рік буде просто чудовим. Проте в першій половині 2011 року, особливо навесні, можливі нещасні випадки. Потрібно проявити крайню обачність у дорозі, особливо якщо ви самі керуєте транспортними засобами.

ДІВА (24.08-23.09)

На початку 2011 року ділове життя Дів може перетворитися на непосильну працю. Власники бізнесу та керівники великих компаній будуть зайняті розвитком справи, її розширенням, переміщенням за кордон або в інші регіони країни, організаційні клопоти вийдуть виснажливими. В жодному разі в цей час вам не можна "грюкати дверима”, велика ймовірність залишитися без роботи.

У фінансовому плані 2011-й буде важким. Дів чекають нескінченні витрати. Комусь доведеться віддавати борги або вирішувати якісь минулі проблеми. У зв’язку з переїздом деяким Дівам доведеться вирішувати питання купівлі-продажу житла, освіти дітей. Що стосується романтичних зв’язків, то тут у багатьох випадках ймовірне припинення старих стосунків. Діви і самі знають, що більше не відчувають ніжних почуттів до недавнього предмета пристрасті. Ближче до кінця року в життя Дів увійдуть нові люди, нове кохання. В міцних сім’ях, які зуміють пробитися через труднощі перехідного періоду, у другій половині 2011 року почнеться ренесанс, подружжя стануть більше цінувати одне одного і більше довіряти.

У плані самопочуття перша половина 2011 року може Дів підвести. На стан постійної втоми і неминучого стресу накладуться хронічні недуги.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Для багатьох представників зодіакального знаку Терези 2011-й може здатися кінцем усього - що любили, чого хотіли, - неприємне відчуття, але за ним обов’язково прийде відчуття оновлення.

Ділове життя Терезів з самого початку 2011 року буде виглядати суперечливим і нестабільним. У професійні плани увійдуть нові люди з неймовірно привабливими ідеями, сильні, агресивні, але дуже небезпечні. Перевірки, ревнощі старих соратників, внутрішні інтриги. Терези, що комусь підпорядковані, можуть відчути тиск, але уникнути цього не вийде. У матеріальному плані 2011 рік також буде непростим. У першому півріччі доведеться шукати гроші. Вже в другій половині року багато представників вашого знаку будуть з грошима.

Романтична сфера буде нестабільною. Терези зустрінуть нових людей, які зачарують настільки, що вони захочуть розірвати старі стосунки. Деяких утримають від необдуманих кроків мудрі партнери. Ближче до кінця року пристрасть перекипить, побутові питання будуть вирішені. Ті ж, хто надумає розлучатися, розлучаться спокійно, і навіть нова дивна любов може привести до цілком респектабельного шлюбу.

СКОРПІОН (24.10-22.11)

Багато Скорпіонів в 2011 році перетворяться в наполегливих і працьовитих мурашок. У власників бізнесу почнеться впровадження нових перспективних напрямів. Вам слід звернути увагу на обстановку в трудовому колективі. Плітки, інтриги, як наслідок - помилки або навмисні неточності у звітних документах, неприємності з контролюючими організаціями і відповідно адміністративні штрафи. Літо - гарний час для ділових Скорпіонів. Службовці отримають нову роботу з усіма труднощами перехідного періоду, але зуміють з цим впоратися і проявити себе з кращого боку, так що в плані трудової зайнятості поганим 2011-й не можна назвати. З грошима багато Скорпіонів теж страждатимуть. Будуть періоди, коли доведеться економити і рахувати кожну копійку. Але й хороші періоди теж будуть, до того ж у критичний момент на допомогу прийдуть родинні зв’язки. Романтичні зв’язки турбуватимуть Скорпіонів у першій половині 2011 року. У багатьох парах в цей період утвориться катарсис. Взаємні претензії перейдуть у конфлікт. Найбільш дружні і люблячі пари встоять, а от ті, хто дасть слабину, розпадуться. Вільними Скорпіони будуть залишатися недовго, нове почуття народиться, зміцніє, а до кінця року може перерости в офіційні стосунки.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12)

У 2011 році Стрільці можуть розраховувати на "нобелівку”, у тому розумінні, що їхній новий проект виглядатиме грандіозним для того кола, в якому вони крутяться. У першій половині 2011 року багато Стрільців "зловлять хвилю” і стануть буквально насолоджуватися процесом, викладаючись по повній програмі. У другій половині 2011 року, і навіть раніше - у травні, напруга початку року принесе перші плоди. Цілком ймовірно, що очікуване підвищення прийде саме в цей час.

Що стосується романтики, то в 2011 році багато Стрільців зовсім втратять голову. У першому півріччі вони шалено закохаються, однак це буде короткочасний роман. Вже в другій половині року, коли Стрільці загрузнуть у меркантильних питаннях і втратять чарівність поета, нова пасія повністю в них розчарується, та й самі представники вашого знаку зодіаку трохи охолонуть. А ось у сім’ї виникне напруга, і якщо не зуміти приховати своєї весняної закоханості, справа може дійти до розриву, і Стрільці позбудуться такої потрібної їм підтримки.

Якщо ж абстрагуватися від романтики і внутрішньосімейних відносин, то в соціальному плані 2011-й вийде просто блискучим.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01)

На початку 2011 року Козероги будуть налаштовані дуже скептично в усьому, що стосується професійних інтересів. Деякі з вас примудряться навіть виступити з критикою вищого керівництва, а хтось може втратити роботу.

Що стосується грошей, то їх кількість буде стрімко зменшуватися і в травні досягне критично низького рівня. У середині осені Козероги повернуться на попередні позиції. У родині Козероги стануть триматися так само, як і на службі, зображуючи поперемінно то диктатора, то злісного монстра, що негайно порушить стабільність вдома. В 2011 році в сім’ях деяких Козерогів відбудеться поповнення. Особливо це актуально для тих, хто давно очікує появи онуків. Самотні Козероги ближче до кінця року знайдуть любов, причому це буде людина, стосунки з якою почалися давно, але в силу обставин були перервані. Фізично Козероги будуть відчувати в 2011 році явний дискомфорт. Втома і незадоволеність життям призведуть до стресу.

ВОДОЛІЙ (21.01-20.02)

У першому півріччі 2011 року професійні інтереси багатьох Водоліїв будуть зосереджені далеко від дому. Керівники великих і малих фірм зможуть укласти вигідні угоди, а службовці рангом нижче зможуть отримати кращу роботу в представництвах своїх фірм. Хтось може перейти на роботу в іноземну компанію. Водолії стануть працювати більш обачно і спокійно. Матеріальне становище багато в чому буде визначатися стосунками з партнерами.

Багатьох Водоліїв очікує переїзд - в межах свого населеного пункту, в інше місто або навіть в іншу країну. У сім’ях у зв’язку з цими клопотами створиться напружена обстановка, ускладнена до того ж хворобою когось із рідних. У другому півріччі стане ясно, що Водолії діяли правильно, партнери потихеньку заспокояться і займуться облаштуванням на новому місці.

Романтика в 2011 році переміститься у Водоліїв в область соціальних контактів. У першій половині року Водолії стануть часто бувати на вечірках, презентаціях, благодійних балах. Саме тут вони знайдуть авантюрний дух та атмосферу спокуси. Самотні Водолії можуть зустріти людину, що виявиться для них підходящою парою. Одружені Водолії обмежаться легким фліртом, але потім довго згадуватимуть про приємно проведений час, перебуваючи на віддалі від об’єкта скороминущої пристрасті.

Головна небезпека для здоров’я може підстерігати в дорозі, також не виключена небезпека травм і отруєнь.

РИБИ (21.02-20.03)

Ділові інтереси багатьох Риб отримають повне задоволення вже в першій половині 2011 року, щоправда, заради цього доведеться пройти через боротьбу самолюбства і пріоритетів. Що стосується представників вашого знаку, що перебувають у чиємусь підпорядкуванні, то вони можуть розраховувати на кар’єрне зростання і збільшення доходів. Втім, і власникам бізнесу в першій половині року випаде кілька перевірених способів поліпшити своє фінансове благополуччя.

Гроші в 2011 році приходитимуть регулярно і звідусіль.

Щодо любовних справ, то тут ситуація невтішна. У деяких Риб ймовірний розрив з їхніми партнерами через гроші або через розбіжність поглядів на життя. Колишні закохані тихо розійдуться, подружжя очікують тривалі спроби примиритися.

На початку 2011 року почуватимуться Риби не дуже добре, причиною цього стане значне ослаблення імунітету.

Переглядів: 1039 | Добавив: DjRomcio | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Створено DjRomcio 2008-2024